1. Home
  2. Over ons
  3. Zonnepanelen
  4. Omvormers
  5. Onderconstructie
  6. Service
  7. Contact

Ontdek onze uitgebreide diensten voor zonne-energieoplossingen

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een groene toekomst.

Geen voorrij- of montagekosten

Storingen of problemen in de eerste 10 jaar? Geen zorgen; met het Time for Solar Service Pakket heb je ten alle tijde een Time for Solar servicemonteur voor de deur. Kosteloos wordt het probleem voor jou opgelost.

Gratis reparatieservice

Met ons landelijk netwerk aan Time for Solar servicemonteurs, kun je altijd beroep doen op professionele hulp wanneer je problemen hebt met jouw zonnepanelen. Zodra jij ons inschakelt, sturen we zo snel mogelijk een monteur langs om de reparatie uit te voeren en hier betaal jij geen extra kosten over.

Altijd inzicht in opbrengst van jouw zonnepanelen

Wij bieden je de ondersteuning die je nodig hebt om je opbrengst goed te monitoren. Hiermee krijg je altijd een duidelijk beeld van wat jouw zonnepanelenopbrengsten zijn. Ook als je vragen hebt of problemen hebt met de monitoring, staan onze klantenservice medewerkers altijd klaar om jou te helpen.

Het Time for Solar Service Pakket

Zonder zorgen profiteren van zonnepanelen.

Met Time for Solar kun je gratis gebruikmaken van ons Service Pakket, waardoor je de komende 10 jaar extra lange en uitgebreide garanties krijgt. En als er iets mis is, komt een Time for Solar monteur gratis bij je langs om het probleem op te lossen.

Gegarandeerd de beste garantie!

Time for Solar biedt een standaardgarantie van 10 jaar op alle geïnstalleerde zonnepanelen en omvormers. Daarnaast hebben hun zonnepanelen ook nog eens een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar, wat betekent dat de panelen na 25 jaar minimaal 84,8% van hun oorspronkelijke vermogen moeten behouden. Daarnaast is de garantie op de installatiewerkzaamheden van toepassing voor 10 jaar en geven ze 20 jaar garantie op bevestigingsmaterialen.

  1. Wij bieden een 10-jarige garantie op de gehele Time for Solar zonne-installatie
  2. Montage en voorrijkosten zijn compleet gratis
  3. Onbeperkt toegang tot onze gratis reparatieservice

Behoefte aan antwoorden of hulp?

Neem vandaag nog contact met ons op voor al jouw vragen en ondersteuning. We staan klaar om je te helpen bij elk aspect van jouw duurzame energiereis.