1. Home
  2. Over ons
  3. Zonnepanelen
  4. Omvormers
  5. Onderconstructie
  6. Service
  7. Contact

Pioniers in duurzame zonne-energie oplossingen


Met deskundige maatwerk, topkwaliteit, innovatie, duurzaamheid en toegewijde klantgerichtheid onderscheiden we ons als leiders in zonne-energieoplossingen.

Jouw ideeën en onze expertise in harmonie

Vanaf het allereerste contact tot de uiteindelijke implementatie, hechten we veel waarde aan open communicatie en het delen van ideeën. We luisteren naar jouw wensen en werken samen om oplossingen te ontwerpen die perfect passen bij jouw project en doelen.

Time for Solar is een jonge onderneming die voor hun opstart meer dan 8 jaar werkzaam is in de zonnepanelen branch.

Wij hebben de eer gehad om te mogen werken met en voor de grootste bedrijven en partijen in de duurzame energie wereld en tot heden al meer dan 40.000 installaties mogen verwezelijken.

Van installatie bedrijven tot opdrachtgevers, van de grootste verkopende partijen tot energie maatschappijen, gigantische woningbouw coorporaties, particuliere woningeigenaren noem het maar op en Time for Solar heeft een steentje bijgedragen in vergroening van Nederland en huiseigenaren geholpen in besparen op hun energie rekening.

Ons werk

Aantal medewerkers

35+
Het aantal zonne-experts werkzaam bij Time for Solar.

Jaar ervaring

8,5
Gemiddelde aantal jaar in ervaring op gebied van zonnepaneel installaties bij onze klanten.

Aantal projecten

120+
Grotendeels actief in de regio Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht.

Wat doet Time for Solar?

Time for Solar is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van zonnepanelensystemen. Het bedrijf is opgericht met de visie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken. Time for Solar werkt nauw samen met toonaangevende leveranciers van zonnepanelen en omvormers, waardoor wij ten alle tijden de beste producten kunnen aanbieden voor een scherpe prijs.

Time for Solar is een bedrijf die gebruikmaakt van deze oneindige bron van energie om duurzame elektriciteit op te wekken voor huishoudens. Het doel van Time for Solar is om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot schone en goedkope elektriciteit en kan besparen op hun energie rekening door middel van zonne-energie.

Waarom Time for Solar?

Door onze jaren lange ervaring en kennis; geloven wij in transparantie, openheid en eerlijkheid. Ons doel bij Time for Solar is het toegankelijk maken voor elk huishouden om op relatief korte termijn; te besparen op hun energie rekening en ook eigenaar te worden van een top tier zonnepanelen installatie.

Dus waar wachten we nog op? It's "Time for Solar"

Het laatste nieuws

Mijlpaal bereikt: Time for Solar verwelkomt 100e tevreden klant met zonnige installatie

Het bereiken van deze mijlpaal bevestigt ons geloof in duurzame energie en motiveert ons om voortdurend te streven naar innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.
Lees verder

Time for Solar is de nieuwe hoofdsponsor van GSC/ODS

Eigenaar Wesley van den Berg en voorzitter Cees den Breejen hebben donderdagavond 2 februari hun handtekening gezet onder een driejarige overeenkomst als hoofdsponsor van GSC/ODS.
Lees verder

Vanaf 2023 geen btw meer op zonnepanelen

De btw op de levering en installatie van zonnepanelen op een woning wordt vanaf 2023 op 0% gesteld. Tot 2023 gold er nog een btw-tarief van 21% (dat bedrag kon je terugvragen van de Belastingdienst). Het kabinet wil van deze heffing af vanwege de administratieve lasten voor zonnepanelenbezitters en de Belastingdienst.
Lees verder