1. Home
  2. Over ons
  3. Zonnepanelen
  4. Omvormers
  5. Onderconstructie
  6. Service
  7. Contact
30 augustus 2023
5 min. lezen

Time for Solar is de nieuwe hoofdsponsor van GSC/ODS

Dwayne Boumann
Zonne-expert / IT-specialist, Time for Solar HQ

Bij Time for Solar zijn we verheugd om een opwindende en betekenisvolle stap aan te kondigen. We zijn officieel de hoofdsponsor geworden van de GSC/ODS voetbalclub. Deze samenwerking markeert een bijzondere mijlpaal voor ons bedrijf en onze toewijding aan duurzame energie, sportgemeenschappen en lokale betrokkenheid.

Een toekomstgerichte samenwerking

Als toonaangevende aanbieder van zonne-energieoplossingen zijn we altijd gericht op de toekomst en op duurzaamheid. De stap om hoofdsponsor te worden van GSC/ODS is dan ook een logische uitbreiding van onze visie. Net zoals we onze klanten helpen om de overstap te maken naar groene energie, willen we ook bijdragen aan de groei en het succes van onze lokale gemeenschap.

De kracht van samenwerken

De beslissing om hoofdsponsor te worden van een voetbalclub gaat verder dan alleen financiële steun. Het gaat om het delen van waarden, passies en de kracht van samenwerken. Bij GSC/ODS zien we deze waarden weerspiegeld: teamwork, doorzettingsvermogen en gemeenschapszin. Deze aspecten resoneren sterk met ons, omdat ze ook de kern vormen van onze missie om duurzame energie te bevorderen.

Wesley van den Berg: Een gedeelde visie

Wesley van den Berg, eigenaar van Time for Solar, heeft persoonlijke banden met de voetbalwereld en begrijpt de impact van sport op lokale gemeenschappen. Hij legt uit: "Deze samenwerking gaat verder dan alleen sponsoring. Het gaat om het versterken van onze gemeenschap en het bevorderen van duurzaamheid. Het is een opwindende kans om onze passie voor groene energie te combineren met een sport die velen verbindt."

Wat betekent dit voor beide partijen?

Voor GSC/ODS biedt deze samenwerking een belangrijke impuls voor groei en ontwikkeling. Ons bedrijf zal niet alleen financiële steun bieden, maar ook een partnerschap dat gericht is op het delen van kennis en expertise.

Voor Time for Solar markeert dit een mijlpaal in onze reis. Het illustreert onze toewijding aan lokale gemeenschappen en ons geloof in de kracht van duurzaamheid en sport om positieve verandering te bewerkstelligen.

Een nieuwe hoofdstuk

We kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk van onze reis. Samen met GSC/ODS streven we naar groei, positieve impact en het verspreiden van bewustzijn over duurzame energie. We zijn verheugd om onze naam te verbinden aan een club die zich inzet voor succes op het veld en in het leven van mensen.

Deel dit artikel: